Kantha-veske

Håndlaget Kantha-veske av vintage bomull.

kr 1,099.00
Sendes innen en uke. Postens leveringstid kommer i tillegg.
Beskrivelse

Våre håndarbeidere i Bangladesh har stort fokus på gjenbruk og lavt miljøavtrykk. Etter gammel Bengali tradisjon lager de derfor nydelige Kantha-produkter av sarier som ikke lenger brukes til klær. Kantha er navnet på metoden de bruker for å sy disse produktene; de legger flere lag saristoff sammen, som de deretter syr sammen til et felles, sterkere materiale med Kantha-sting.

Kvinnene bak disse produktene står på mange måter i samme situasjon som disse materialrestene. Der mange andre ville ignorert og forkastet disse, har Zeralanis partner aktivt gått inn for å redde kvinnene fra ufrivillig prostitusjon og høyrisikosituasjoner. Gjennom bedriften Basha får de nytt liv.

Din nye veske kommer sammen med historien til en av kvinnene bak produktene.

Takk for at du velger handel som forandrer enkeltliv og samfunn!

Produktdetaljer
veske
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 159.00
Hjerteornament; en perfekt liten oppmerksomhet til jul og valentinsdag. Håndlaget av kvinner reddet ut av prostitusjon og høyriskosituasjoner.
kr 199.00
Dette juleornamentet er den perfekte gaven til en venn, kollega, nabo, lærer eller ansatt du ønsker å gi en liten oppmerksomhet til jul. I tillegg til å få et unikt ornament til juletreet bidrar denne gaven med håp...
kr 159.00
Hjerteornament; en perfekt liten oppmerksomhet til jul og valentinsdag. Håndlaget av kvinner reddet ut av prostitusjon og høyriskosituasjoner.

Meny

Innstillinger