Vintage Mini-Kantha

One of a kind.  Tosidig.   Vintage bomull.

kr 659.00
Sendes innen en uke. Postens leveringstid kommer i tillegg.
Merke:
Beskrivelse

Størrelse:
Ca 1 x 1 m.

Miljøvennlig og hudvennlig:
Zeralanis Kantha-pledd gir nytt liv til bomulls-sarier som ikke lenger brukes som klær. Her er det "one of a kind" som gjelder. Etter gammel bengali tradisjon blir seks lag vintage sari lagt sammen. For hånd blir lagene sydd sammen med rekke på rekke Kantha-sting. Resultatet blir et solid og unikt pledd, med forskjellig fargemønster på hver side. Kantha er en lappeteknikk, og det tar 15 timer å sy en Mini-Kantha. Der det er en svakhet i stoffet blir en lapp påsydd. Dette gjør hvert produkt unikt og umulig å kopiere.


Redesign av sarier, som ikke lenger brukes til klær, gir mange fordeler. Kjemikalier har for lengst blitt vasket ut av materialene og gjør derfor disse pleddene godt egnet for kontakt med sart hud.


Stell:
Dette er et bomullsprodukt, og tåler mye. Likevel anbefaler vi finvask på 30 grader, og lufttørking for å være sikker på at teksturen og fasongen på pleddet ditt blir godt bevarte.

Designet for å gi mennesker utsatte for utnyttelse og nedverdigende liv en ny fremtid:
Bedriften Basha ble startet for å gi trygt arbeid til kvinner i utsatte situasjoner. Barnearbeid, å bli giftet bort i ung alder, menneskehandel/prostitusjon, underbetaling for arbeid, og seksuell utnyttelse er noen av risikoene kvinner og barn fra fattige forhold i Bangladesh utsettes for. For å gi arbeid til så mange som mulig utvikler Basha stadig nye produkter etter kunders interesser, slik at vi kan stå sammen om å gi nytt liv til mennesker som ellers ikke hadde hatt en sjanse. 

Hver Kantha er signert av syersken. Hennes historie kommer sammen med pleddet. Vi ønsker med dette å gi deg en sjanse til å bli litt kjent med personen du gir nytt liv til når du handler hos Zeralani. 


Finn ut mer på følgende linker til merket BASHA og vår PARTNERBEDRIFTSSIDE
Bli del av vår ZERALANI COMMUNITY-gruppe på Facebook for å være med på samtalen rundt fremtidige produkter, og hva mer vi kan gjøre for å gi flere verdig arbeid.

Produktdetaljer
pledd

Dataark

Høyde
1 meter
Bredde
1 meter
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Dette juleornamentet er den perfekte gaven til en venn, kollega, nabo, lærer eller ansatt du ønsker å gi en liten oppmerksomhet til jul. I tillegg til å få et unikt ornament til juletreet bidrar denne gaven med håp...
Multibruks-brikke
Utsolgt
Vis mer
kr 79.00
Tosidig.  2 lag vintage bomull.  Kan brukes som et lite sjal, duk, tøyserviett, eller pyntebrikke i brødskålen. Her er det bare fantasien som sier stopp!
kr 159.00
Hjerteornament; en perfekt liten oppmerksomhet til jul og valentinsdag. Håndlaget av kvinner reddet ut av prostitusjon og høyriskosituasjoner.
kr 159.00
Hjerteornament; en perfekt liten oppmerksomhet til jul og valentinsdag. Håndlaget av kvinner reddet ut av prostitusjon og høyriskosituasjoner.

Meny

Innstillinger