Øredobber i messing

Håndlaget av kvinner reddet ut av prostitusjon og høyriskiosituasjoner.

kr 199.00
Sendes innen en uke. Postens leveringstid kommer i tillegg.
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Diameter:

ca 1,25 cm

Om materialet:

Denne håndlagede ørepynten er hamret messing. Metallet Basha benytter i smykkeproduksjon blir alltid testet for å sikre at det er trygt i bruk.

Stell:

Legg i sitronjuice i opp til 5 minutter. Skyll og tørk forsiktig.

Mer om Bashas metallarbeide:

I Bangladesh blir metallarbeid sett på som et mannsyrke. Kvinnene i Basha (Håpets Hus) har blitt reddet ut fra ufrivillig prostitusjon og andre høyrisikosituasjoner. Når de så får opplæring som gjør at de mestrer å utføre intrikat metallarbeide, gjør det mye for å gjenopprette verdighet deres. Helt ned til de minste detaljene i smykkene er laget for hånd av kvinnene i Basha.

Metallproduktene fra Basha representerer kvinnenes liv på en nydelig måte. Der det er mulig bruker Basha gjenbruksmetall fra det lokale markedet. Når de tar inn metallet er det tilsmusset og ser lite verdifult ut. Men etter mye stell og omsorg får de metallet til å skinne igjen. Likevel er det til tider igjen små merker som minner om fortiden. Disse merkene minner oss om den rå realiteten til kvinnene bak produktene, og hvordan de nå får skinne gjennom muligheten du gir når du med stolthet bruker produkter laget av dem!

Sammen med hvert produkt kommer historien til en av kvinnene du gir nytt liv når du handler hos Zeralani.

Finn ut mer på følgende linker til merket Basha og vår partnerbedriftsside
Bli del av vår Zeralani Community-gruppe på Facebook for å være med på samtalen rundt fremtidige produkter, og hva mer vi kan gjøre for å gi flere verdig arbeid.


Produktdetaljer
smykke
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Dette juleornamentet er den perfekte gaven til en venn, kollega, nabo, lærer eller ansatt du ønsker å gi en liten oppmerksomhet til jul. I tillegg til å få et unikt ornament til juletreet bidrar denne gaven med håp...
kr 35.00
Skriv en personlig hilsen, så sender vi kort og gave direkte til mottaker. Dobbelt, håndlaget kort med konvolutt.   Str 7,5 x 7,5 cm.   Resirkulert papir. Gir inntekt til sårbare kvinner i Himalayafjellene.
kr 159.00
Hjerteornament; en perfekt liten oppmerksomhet til jul og valentinsdag. Håndlaget av kvinner reddet ut av prostitusjon og høyriskosituasjoner.

Meny

Innstillinger