Kjøpsvilkår


KONTAKT OSS

Adresse:
Zeralani

E-post: 
signy@zeralani.com

Telefon: 
46938115

Organisasjonsnummer: 
922 180 237 MVA

Kontaktskjema

Du kan kontakte oss med alle kontaktmåter ovenfor. Til tider kan det være hektisk på telefonen/support. I stedet for å ringe kan du sende oss mail via kontaktskjema-knappen ovenfor. Vi vil da enten kontakte deg per telefon eller sende deg svar per mail.KUNDEINFORMASJON

Opplysninger du gir til oss vil ikke bli gitt videre og er bare tilgjengelige for personer tilknyttet oss. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes. I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. 


 

SIKKER BETALING

Hvem kan handle på nett?

For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

Trygt kjøp

Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet rundt salg på internett, håndtering av personopplysninger og betaling. Vi har derfor tilpasset vår virksomhet til kravene norske myndigheter har satt, gjennom Distansehandel Norge, for trygg internett handel. 


Betaling

Du vil bli belastet for ordrebeløpet når din pakke blir sendt fra oss.

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp.

Alle våre priser er oppgitt i Norske kroner.


LEVERINGSBETINGELSER

Leveringstid

Alle varer du ser i nettbutikken er på vårt lager.  Fordi vi er en liten, familiedrevet bedrift tar vi forbehold om at det kan ta en uke å få pakket og sendt varene etter at vi har mottatt din bestilling.  I tillegg kommer Postens leveringstid.


Frakt og gebyr

Alle våre forsendelser går med Posten. 

Dersom vi ikke kan levere hele din bestilling komplett tar vi kontakt med deg før vi sender ut

 

Uavhentede pakker

Hentefrist for pakker er to uker. Om den ikke hentes innen da sendes den automatisk tilbake til oss. Du vil da få en anmerkning i kunderegisteret, som innebærer at du ikke kan foreta nye bestillinger. For å løse opp denne sperren må du ta kontakt med oss.

Når du har bestilt varen får du først en hentemelding fra Posten. Om du da ikke henter varen får du en purring. Henter du fortsatt ikke varen etter purring fakturer vi deg for dekning av våre kostnader til porto, oppkravsgebyr, returporto og merarbeid.

Retur av varer - Angrerett

Med unntak av spesialbestilte varer har du 14 dagers angrefrist på varer kjøpt i vår nettbutikk. Du betaler selv returfrakt om du benytter angreretten. Har du mottatt feil vare eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg. 

Varer som er spesialbestilt tas ikke i retur. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse blir ikke hentet ut.

Klagefrister

1. Feil ved leveranse

Hvis du mottar et defekt eller et feillevert produkt, ta kontakt på mail eller på telefon. Du bør ta kontakt så snart som mulig og ikke senere enn 1 måneder etter levering. Etter at vi har mottatt din klage vil du få svar med instruksjon om hvordan varen skal returneres.

2. Reklamasjon ved produksjonsfeil

Vi ønsker å være bevisst på å gi mennesker og råvarer en ny sjanse. Derfor er de fleste av våre produkter laget for hånd av gjenbruksmateriale. Det spesielle med Zeralani-produkter er det individuelle, der hvert produkt varierer i likhet med historien til personen bak produktet. Å skulle definere hva som er en produksjonsfeil, for så å gi en garanti mot dette, er vanskelig. Hvert produkt kvalitetsjekkes nøye før det selges. Skulle det likevel vise seg at produktet har essensielle feil, og ikke kan brukes til tiltenkt formål, vil vi gjøre det vi kan for å imøte deg som kunde. Du er viktig for oss! Ta kontakt med det samme et problem oppstår, så finner vi en løsning sammen.

Ved en eventuell tvist følger vi forbrukerrådets retningslinjer for reklamasjonssaker!

Meny

Innstillinger