Om oss

Som liten drømte jeg om å reise til Romania og møte menneskene der. Mamma hadde ordna fjernadopsjon av barnehjemsbarn for oss, og nyhetsbrevene derfra rørte ved meg.

Senere har jeg gjennom frivillig arbeid møtt mennesker i forskjellige utfordrende livssituasjoner; fra brasilianere med adresse slum, til unggutten i Pakistan som sammen med familien fortsatt bodde i telt et helt år etter at jordskjelv ødela hjemmet deres. Jeg har fått jobbet side om side med folk i jungelen i Indonesia som for første gang kunne få glede seg over tilgang på trygt vann, og jeg har sett enn Øst-Europeisk mamma sin desperasjon etter å få gitt barna utdanning så de kan få brutt fattigdomssirkelen.En gruppe ligger meg spesielt sterkt på hjertet; de som grunnet desperat fattigdom ender opp fanget i prostitusjon. Jeg har aldri møtt noen i en slik situasjon personlig, men tanken på deres traumer plager meg. Og realiteten av at vi kan gjøre noe med dette driver meg fremover.


Med Zeralani ønsker vi å gjøre det lett for den enkelte å gi nytt liv til noen som ellers ikke hadde hatt en sjanse. Zeralani betyr “precious new beginnings”, og ny begynnelse er akkurat det vi ønsker å tilby kvinner fanget i prostitusjon eller høyrisikosituasjoner. Gjennom samarbeidspartnere vil vi tilby dem verdig arbeid, der de kan lage kvalitetsprodukter du vil være stolt av å eie, og stolt av å gi i gave.

Hvert produkt kommer sammen med vissheten om at eget forbruk ikke går på bekostning av andre, men heller bringer nytt liv. #shopresponsibly og gjør Zeralani til din handelsplattform. Sammen kan vi gjøre en forskjell.

Vennlig hilsen,
Signy Margrete

Meny

Innstillinger